Hva kan vi hjelpe deg med?

Alle spørsål og svar.

Du betaler ingenting for å bruke Nelo sin nettside, og Nelo kan ikke holdes ansvarlig for betaling til en tredjeparts leverandør som du velger å handle fra. Du er selv ansvarlig for å betale i henhold til de vilkårene du samtykket til da du inngikk en avtale med tredjepartsleverandøren.

Det er viktig å understreke at vi som tredjepart ikke har direkte innvirkning på refusjonsprosessen hos butikkene. Derfor oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med butikken for å få nøyaktig informasjon om deres retningslinjer angående refusjoner. Ved å kommunisere direkte med butikken kan du få klarhet i eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående refusjonsprosessen.

Leveranser blir håndtert av butikkens egne leveringstjenester, så det anbefales å besøke butikkens nettsted for informasjon om deres leveringspolicy. Du kan bruke det unike sporingsnummeret du har mottatt fra butikken for å følge oppdateringer angående forventet leveringsdato.

Når din bestilling er behandlet, vil du motta en e-post med sporings- og forsendelsesinformasjon. Hvis du ikke mottar en slik bekreftelse om at ordren er sendt, bør du ta kontakt med butikken direkte for å få oppdateringer om leveransen.

Det er verdt å merke seg at etter at du har plassert en bestilling på butikkens nettsted, kan det ta noen dager før butikken behandler ordren din. Ønsker du å se statusen på din bestilling, er det best å ta direkte kontakt med butikken. For ytterligere informasjon angående retur, vennligst kontakt med den aktuelle butikken direkte.

Det er viktig å understreke at prisene og produktene som vises på vår plattform ikke er under vår direkte kontroll eller eierskap. Vi fungerer som en uavhengig formidler av informasjon fra ulike nettbutikker, og derfor har vi verken mulighet til å endre eller fjerne tilbudene som presenteres. Vårt mål er å gi våre brukere et bredt utvalg og nøyaktig informasjon om tilgjengelige produkter og priser fra ulike kilder. Vi oppfordrer våre brukere til å gjøre grundige undersøkelser og vurdere sine valg nøye basert på den informasjonen som er tilgjengelig. Ved spørsmål eller bekymringer er vårt kundestøtteteam tilgjengelig for å gi assistanse og veiledning.

Dersom du ikke har tilgang til kontoen, vennligst klikk på “Glemt passord”-lenken ved pålogging. Endringer av navn og logo kan utføres direkte inne på profilsiden. For andre henvendelser, ber vi deg gjerne om å kontakte vår kundestøtte på følgende e-postadresse: info@loddo.no.

Det er viktig å påpeke at når kunder forlater Nelo.no og går videre til andre nettsteder, faller ansvaret for deres handlinger og opplevelser utenfor vår kontrollsfære. Vi kan ikke holdes ansvarlige for noe som skjer etter at kunden har forlatt vår side.

Når det gjelder personvern og håndtering av informasjonskapsler, oppfordrer vi våre kunder til å besøke våre spesifikke retningslinjer for å få en fullstendig forståelse av hvordan vi håndterer deres data.

For informasjon om personvern, kan de besøke: nelo.no/personvernserklaering/.

For informasjon om ansvarsfraskrivelse, kan de besøke: nelo.no/ansvarsfraskrivelse/.

For informasjon om informasjonskapsler, kan de besøke: nelo.no/informasjonskapsler/.

Disse ressursene gir detaljert innsikt i våre praksiser og retningslinjer angående personvern og bruk av informasjonskapsler.

Kontakt oss